Sinds 2022 hebben wij onze Bed and Breakfast geopend in Well op de Halve Maan. Al meer dan 35 jaar wonen wij hier met veel plezier. Zelf heb ik, Carin meer dan 30 jaar in de ouderen zorg gewerkt en vond het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Met onze drie dochters, partners en  kleinkinderen genieten wij maximaal van deze plek in Well en hopen het hier nu andere ook naar hun zin te maken. 

Daarom verzorg ik graag jullie overnachting(en) en zorg dat er in de ochtend een vers ontbijt klaar staat met streekproducten zodat jullie een top verblijf bij Bed and Breakfast op de Halve Maan hebben.

Wat ons onderscheidt?

Het zit in de details. Van de zorgvuldig samengestelde inrichting door Jan tot de natuurlijke omgeving. We hechten waarde aan de kleine dingen die een groot verschil maken, zoals persoonlijke aandacht, lokale tips en een huiselijke sfeer. Met mijn hart voor de natuur, verzorg ik ook rondleidingen voor het Limburgs Landschap. 

Verbouwing

Vanaf maart 2021 zijn we begonnen met de start van de bouw. Eerst de oude varkensstal verwijderen en het opnieuw bouwen van de B&B.